Paaspop 2022: al mijn recensies op een rijtje

Na twee jaar die én voelde als tien én voelde als een week, mocht het afgelopen weekend eindelijk weer. Wij van 3voor12/Tilburg konden als een van de eersten ons hart drie dagen ophalen bij bandjes kijken in de openlucht tussen tienduizenden anderen. Hieronder lees je alle recensies die ik geschreven heb afgelopen weekend.

Hanba! bewijst dat punk ook zonder scheurende gitaren kan

Dat punk niet alleen hoeft te bestaan uit scheurende elektrische gitaren bewijst Hanba! in de Restolounge. Gewapend met banjo, drum, accordeon en tuba zetten ze vanaf moment één de tent op zijn kop. 

Klik hier om verder te lezen…

Chef’Special heeft niet stil gezeten tijdens corona

De timing was extreem onhandig: nét voor corona uitbrak, brachten de heren van Chef’Special het album Unfold uit. Nu twee jaar later kunnen de mannen niet wachten om de nummers eindelijk live op een festival ten gehore brengen. De festivalseizoensopener is een gewillig slachtoffer.

Klik hier om verder te lezen…

Geordende chaos en een hoop groove bij Temple Fang

Vooraan staat een man die een jointje aansteekt en daarvoor is een show van Temple Fang natuurlijk de perfecte gelegenheid. De Amsterdamse band weet namelijk heel goed hoe ze geestverruimende harde muziek moeten maken.

Klik hier om verder te lezen…

Ronnie Flex & The Fam steken hits in swingend jasje

Het is pas vroeg (half zes ‘s avonds), maar dat maakt het boegbeeld van de Nederlandse hiphop helemaal niets uit, want hij is vandaag jarig en waar kun je dat beter vieren dan op Paaspop?

Klik hier om verder te lezen…

Popbelofte Froukje straalt van zelfvertrouwen

Ze brak door tijdens de pandemie en sindsdien zit de carrière van de nog maar 20-jarige Froukje in een stroomversnelling. Vandaag staat ze op haar eerste grote festival en mag ze de dag aftrappen in – nee, geen kleine zaaltjes meer – de Phoenix. 

Klik hier om verder te lezen…

White Lies is optreden nog niet verleerd

Het is alweer 14 jaar geleden dat White Lies doorbrak met hun debuutalbum To Lose My Life, vijf albums verder is ‘Farewell To The Playground’ nog steeds hun populairste hit en tevens opener van de set.

Klik hier om verder te lezen…

Bazart zit zichzelf in de weg

De Vlamingen draaien al een tijdje mee, maar hebben de laatste jaren toch ook steeds meer Nederlandse harten weten te veroveren en mogen daarom deze middag in de grote Phoenix tent spelen. De stage blijkt echter toch van een iets te groot formaat te zijn.

Klik hier om verder te lezen…

4B2M is nog zoekende naar eigen stijl

Ze mogen dan wel pas sinds 2021 samen een band vormen, ervaring hebben de Nijmeegse mannen van 4B2M genoeg: broers Cas en Teun Hieltjes kennen we van Go Back To The Zoo en St. Tropez en de andere broers Rocco en Jimmi Hueting spelen in De Staat en Jo Goes Hunting.

Klik hier om verder te lezen…

Niet lullen maar poetsen met de Wodan Boys

Het is rustig in de Thunder Alley, maar de Haagse heren van de band Wodan Boys, de groep rondom Thomas van der Want (Niko, ex-Soul Sister Dance Revolution) en Mikkie B Wessels (ex-Taymir), hebben een ander plan deze avond: iedereen moet dansen en losgaan. 

Klik hier om verder te lezen…

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *